Rendezzük be a gyerekszobát!

Rendezzük be a gyerekszobát!

Dekoráljunk puffadó festékkel

2007. október 12. - gkbetti

Dekorálás


                Gyerekszoba több kellékét is dekorálhatjuk olyan festékkel, amely egy különleges "térbeli" hatást kölcsönöz a tárgyakon a rajzoknak.
Ez pedig a Puffy festék (puffadó festék)! A dekorációs puffadó festék gyakorlatilag bármilyen felületre felvihető. Használhatjuk gyermekünk ruhájára, cipőjére, vázáira, virágcserepére, és egyéb tárgyak díszítésére. Felhasználási lehetőségeinek csak a fantáziánk szabhat határt.

                Különlegessége, hogy textíliára alkalmazva többszöri mosás után is állja a megpróbáltatásokat.

                Ki ne szeretne egy különleges sötétítő függönyt. Sok gyermek nem szeretne elaludni este. Csináljunk kedvet neki! A függönyre rá lehet rajzolni a legkülönbözőbb mesefigurákat, a bátrabb anyukák hagyják, hogy a gyermek saját kezüleg rajzoljon rá valamit. A festés után a puffadó hatást egy hajszárító szegítségével lehet elérni, és alakul ki a különös rajz. Így a lefekvés ezáltal igazi élmény lesz.

(Forrás: www.hoxa.hu)




                        A hőre puffadó textilfesték és a textilmatrica festék kiválóan alkamas a "játszóruhák" felújítására, ahol kikopott a nadrág, vagy egy csúnya gyümölcsfolt nem akar kijönni a kedvenc pólódból. De ha unalmas a vászonkalapod vagy a gyerekszoba sötételőfüggönye azt is feldobhatod vele!

1. Rajzolj vidám mintákat a textilre közvetlenül a tubusból. Hagyd megszáradni!
2. Vasald át a hátoldalán a textíliát! A ruha 40 C-on mosható marad.

TIPP: Rajzolhatsz vele fémre, fára, kerámiára, üvegre is. Többféle színből álló (neon is) szettben is megtalálod üzletünkben

(Forrás: www.kreativotlethaz.hu )



                        Papírra és textilre használható, hőre puffadó festék. A kis tubusok vékony csőre segítségével könnyen rajzolhatunk mintát, vagy készíthetünk feliratokat. Várjuk meg míg megszárad. A színek így méllyebbek lesznek és a minta lelapul. Hajszárítóval puffasszuk fel a mintát. (Korea)

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr19194157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása