Rendezzük be a gyerekszobát!

Rendezzük be a gyerekszobát!

Még egy bútor, ami együtt nő a gyerekkel...

2007. október 24. - gkbetti
A tervezők minden olyan elemet beleépítettek, amire a szülőnek szüksége lehet a babaápolás közben.

"Még a polc is leesésgátlós, hogy ne essen a buksimra a popsikrémem. S ahogy növekszem majd, a saját birodalmam is együtt nő velem, mert már az első pillanattól fogva kéznél lesz a gyerekágyam, a nagy ágyam, a pelenkázómból pedig a tanuló szekrényem, sőt az íróasztalom is arra az időre amikor majd iskolába megyek. Apa meg szundizás helyett néha "legózhat" egy kicsit, amíg átalakítja számomra a következő szükséges pozícióba. És nem fogom megunni soha, mert mindig másképp fog kinézni és mégis ugyanaz lesz, amibe beleszülettem. De a legjobb az egészben, hogy ha én is már felnőtt leszek, akkor majd az én gyermekemnek is biztosítani tudom vele a tökéletes testi-lelki fejlődést. Ígérem, nagyon
fogok rá vigyázni."



Kristóf többfunkciós gyermekbútor:

A termékek tömör fenyőből készülnek

Natúr, mélyalapozott, ehető lakkal lakkozott - rendszer ára, mely tartalmazza mind a hét különböző bútorfunkciót, mindösszesen 219.000 Ft.



www.heniem.hu


A bejegyzés trackback címe:

https://gyerekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr26206462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akinda Hunyadi Andrea 2023.09.04. 10:40:27

Kedves gyártó, és multifunkciós gyermekbútor keresők! Költözés miatt, meg amiatt, hogy felnőtt a gyerkőc, eladnánk zöld színűre pácolt, szép állapotú lengőbölcsős "Kristóf butorszettunket". Jelenleg íróasztalként használja még a gyerekem a sokoldalú bútort, de a napokban költözünk, és eladnánk. Kérdésem: mivel nem látom, hogy jelenleg is gyártás alatt lenne ez a bútorcsalád, esetleg van-e olyan a környezetükben, akit érdekelhet. Helyileg Veresegyházon van, itt megtekinthető, nagyrészt szétszedve.
Köszönöm a választ!
Hunyadi Andrea
06707789478
akindaandrea@gmail.com
süti beállítások módosítása