Rendezzük be a gyerekszobát!

Rendezzük be a gyerekszobát!

Lányszoba dekorációja: papírvirágok

2007. október 19. - gkbetti


"A papírvirág készítéséhez két okból fogtam hozzá, - írja Molnár Réka készítő - az egyik az volt, hogy bár nagyon szeretem a virágokat, leszedni, vagy vágott virágként megvásárolni mégsem okozott nekem jó érzéseket. Szerettem volna úgy virágokkal díszíteni a lakásomat, hogy ugyanakkor ne kelljen elpusztítanom őket. A másik ok az volt, hogy férjem allergiás a virágporra, emiatt a lakásban nem is tarthattam virágokat, csak az ablak között. A papírvirágok úgy díszítenek, hogy nem okoznak allergiát.

A papírvirág kompozíciók készítésével sok örömet szereztem rokonaimnak és élő virágok, hanem papír alkotások. Ez vezetett arra a gondolatra, hogy a papírvirág készítés fortélyait megosszam a nagyközönséggel is.

A könyvben leírtak segítségével készíthetünk alkalmi és ünnepi csokrokat és ajándékokat. A papírvirág múlandó az igazi virághoz hasonlóan, ha elporosodik vagy megfakul - néhány hónap alatt - akkor ugyanúgy el kell dobnunk, mint az igazi vágott virágokat.

Mivel az elkészítésük időigényes, ezért kiválóan alkalmas arra, hogy szeretteinknek ajándékba adjuk, mivel a készítményben minden egyes virág egy jókívánságnak, vagy egy szeretettel teli gondolatnak tekinthető. A virágok készítése közben tartsuk szem előtt az igazi virágot, próbáljuk a virág szépségét és lényegét megragadni a papír segítségével. Ha így készítjük el a virágokat, azok megtévesztésig fognak az igazi, élő virágra hasonlítani.

Mindenkinek jó szórakozást és pihentető időtöltést kívánok!

Molnár Réka"

Ebből a könyvből részletesen, lépésről lépésre követhető,  megtanulható a lányszobák egyedi, különleges dekorációja, a PAPÍRVIRÁG készítése.



http://www.mek.oszk.hu/02700/02711/html/index.htm

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr6200958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása