Rendezzük be a gyerekszobát!

Rendezzük be a gyerekszobát!

Keretezzünk képeket, fotókat

2007. november 05. - gkbetti


          


 

 

            Amikor beköltözünk egy új lakásba, bepakoljuk a bútorokat, a szőnyegeket, polcokat szerelünk fel, amiket telipakolunk mindenféle dolgainkkal, de ennyitől még nem fogjuk maximálisan otthon érezni magunkat. Szükségünk van személyes dolgokra, amikhez kötődünk. Például képekre, fotókra a falon, polcokon.


 

          

               A gyerekszobát ugyancsak otthonosabbá tehetjük ezekkel a kiegészítőkkel. Bekeretezhetjük saját kezűleg gyermekünk egy-két rajzát, vagy egy babazsúros fotót. Készíthetünk mesés szalvétaképeket gyermekünk kedvenc figuráiból.


 

          

             Ha képkeretezésbe fogunk, akkor figyeljünk a részletekre. Igazítsuk a keretet a gyerekszoba színeihez és stílusához. A keretek alapja lehet papír, fa, üveg, gisz, amiket hozzávaló festékekkel tudunk dekorálni, vagy ragaszthatunk rájuk apró mozaikokat, terméseket, kagylókat, préselt virágot,…


 

(Fotók:  www.edesotthon.gportal.huwww.praktika.hu ,  www.sulinet.hu ,  www.zardi.addel.hu )

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr30219660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása