Rendezzük be a gyerekszobát!

Rendezzük be a gyerekszobát!

Játékantikvárium

2007. október 22. - gkbetti

Mit talál az üzletben, és a honlapon?

 

Gyűjtői szíveket is megdobogtató régi és új  játékok, ritkaságok:

Matchboxok, és más modellautók, munkagépek, villanyvonatok (H0, TT, N, stb.) és kiegészítők: ami a terepasztal építéséhez kell. Makettek, LEGO összerakottan és darabra.
Kézműves játékok fából, textilből, papírból. Bábok, babák és házuk környéke; mackók a közelmúltból és maiak. Magyarok, és külföldiek.Logikai és társasjátékok. Antikvárkönyvek, szépirodalom, kötelező olvasmányok, mesék, diafilmek. Hobbi, ismeretterjesző-, és szakkönyvek, folyóiratok. Régi fotók, képeslapok, papirrégiségek

Áruinkat kicsit másként kínáljuk, mint a megszokott: 
árucsoportonként bemutatjuk,
miért érdekesek ezek a játékok,
miért adjuk a gyerek kezébe,
miért kell vigyázni például a Jávával, az ólomkatonával?  

Vigyázzon: honlapunk n e m  webáruház, postai utánvétet
nem tudunk vállalni! A közölt képek valóságos árukról készültek,  de hogy meddig lesz meg, ki tudja? Tekintse ezeket apperitívnek!  Itt a címlapon -mint egy tartalomjegyzékben- arról tájékoztatjuk, ha bejön hozzánk, mit talál? 

A HONLAPON:
Irodalmban, történelmben, technika történetben jelentős emberekre, furcsaságokra,  eseményekre emlékezünk a Kalendárium, az Aki nem hiszi, járjon utána, Szépirodalmunk nagyjai rovatokban.
A játékról másképp: Játszani, olvasni jó! A játék. Játék? Bemutatunk gyűjtőket, klubokat, magyar játékkészítőket, a "játékos társadalom" képviselőit, és természetesen magunkat.

Reméljük, talál majd érdeklődésének megfelelő információt, ötletet, gondolatot, és visszatérő vendégünk lesz itt a honlapon, és az üzletben!

LEGYEN SZÉP A NAPJA/ESTÉJE, ÉS VÁRJUK SZERETETTEL AZ ÜZLETBEN!

JÁTÉKUDVAR

Budapest, Ferenc krt. 10. (A 4-es, 6-os villamos Mester utcai megállójával majdnem szemben) Tel.: 215-6864 Mobil: 06-30-260-6834 E-mail: jatekudvar@jatekudvar.hu Nyitva: H-P 10-18

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr24203532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása