Rendezzük be a gyerekszobát!

Rendezzük be a gyerekszobát!

Játszóbútorok és játszógalériák

2007. október 15. - gkbetti



 

                  Nem csak mi, de gyerekeink is várják a hosszú tél után a tavaszt és a nyarat, amikor eljön a kinti játékok ideje: bújócska, csúszda, hinta, ... Ilyenkor kitakarítjuk, és felfüggönyözzük a kinti kis kuckójukat. Újra birtokba vehetik a kis udvari birodalmukat. Kedvükre rendezgethetik a kerti házikójukban az apró bútorokat, vagy játszhatnak várfoglalósdit a hintával egybeépített favárukban az udvaron.

                  De mi a helyzet akkor, amikor ismét beköszönt a rossz idő? Nem kell hiányolnunk ezeket a játék eszközöket a gyerekszobában sem.  Az ügyesebb apukák, nagypapák saját kezűleg is elkészíthetik a gyerekek kuckóit, csúszdáit, bábparavánjait fából vagy bútorlapból. Sokféle színben lehet már kapni bútorlapokat, ha ezeket a szoba színéhez összeválogatjuk, tökéletesen odaillő játszóbútorokat készíthetünk csemetéinknek.


                         A nagyon ötletes, szép és praktikus játszóbútorokat meg is vásárolhatjuk. Vannak kombinált bútorok, ahol például egy tornyos csúszda aljában egy szekrény van beépítve vagy egy tároló…


(Fotók: www.jabuga.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr66196444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

donofrio 2007.10.15. 06:25:26

Mi volna,ha a nagypapa inkább játszana,vagy olvasna az unokájának?
süti beállítások módosítása