Rendezzük be a gyerekszobát!

Rendezzük be a gyerekszobát!

Bilire szoktatás

2007. október 09. - gkbetti

Szobatisztaságra nevelés
Mackonochie, Alison

 

                        A gyerek fontos lépést tesz az önállósodás felé vezető úton, amikor megtanulja, hogy hogyan maradjon szobatiszta - ám ezen az úton sok támogatásra van szüksége a szüleitől. A „Szobatisztaságra nevelés” átfogó útmutató ehhez a létfontosságú időszakhoz. E színes képekkel, illusztrációkkal ellátott könyvben mindent megtalál, ami segít megérteni, hogyan működik a kicsik "hulladékeltávolító rendszere" - és mi romolhat el benne -, valamint tanácsokat kaphat a baba popsijának ápolásához. A kötet elmagyarázza a bilire szoktatás különféle elméleteit, hogy honnan lehet tudni, mikor kész a totyogó elkezdeni a bilizést, és hogyan készülhet fel az egészre. Rengeteg hasznos, közérthető tanácsot talál arról, hogy hogyan teheti a dolgot szórakoztatóvá, hogyan lehet élvezetes ez az időszak önnek és a babának.

(Forrás: www.libri.hu )

 



 

 


Dr. Gabriele Haugh-Schnabel

 

                        Tudni szeretné, hogyan lehet gyermeke természetes módon szobatiszta? Vagy csak egyszeruen abban szeretne biztos lenni, hogy a szobatisztaságra nevelésben Ön a helyes úton jár? Esetleg gyermeke már oviba vagy iskolába jár, és még mindig nem szobatiszta, annak ellenére hogy Ön már mindent elkövetett? Dr. Gabriele Haugh-Schnabel (1952), két gyermek édesanyja, magándocensként viselkedésbiológiával foglalkozik a Freiburgi Egyetemen. Tudományos cikkeivel, szakkönyveivel, a szülők számára tartott gyakorlati előadásaival és tévés szerepléseivel jelentős elismerést szerzett a szobatisztaság szakterületén. E könyvben olvasmányosan vezeti be a szülőket és a nagyszülőket a `Bili tudományába`, hogy megismerjék és a gyakorlatban is alkalmazzák mindazt, amit az orvostudomány és a modern pedagógia a XXI. században tud róla. `A gyerekünk annyit iszik, amennyit csak akar, és mégis mélyen alszik. Ha szükséges, minden további nélkül kimegy a vécére, és nem pisil be. Már hetek óta.

(Forrás: www.gyermeksziget.hu )


                    Különböző formájú bilikkel is csábíthatjuk gyermekünket a szobatisztaságra. A gyártók ötletesebbnél ötletesebb fazonokat dobnak a piacra.


 


 


 



(Fotók: www.slando.hu , www.fotexnet.hu , www.brendon.hu )

 

 

A Bili Tudománya

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr83191069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása