Rendezzük be a gyerekszobát!

Rendezzük be a gyerekszobát!

Az iskoláskor ötletes bútorai

2007. október 07. - gkbetti

Az iskoláskor eljöttével plusz hely kell az íráshoz, olvasáshoz: íróasztalra és hozzá való kényelmes székre van szükség. Változik a színvilág: erőteljesebb, tiszta színek kerülnek előtérbe. A tapéta bordűrön betűk, számok között bújócskáznak ilyen-olyan mesés lények.(Biggie Best)


A jó szék kulcsfontosságú: mindig igazodnia kell a gyermek méreteihez, mozgékonyságához. Kiváló az un. térdeplőszék, mely hintatalpával aktív ülésre készteti az embert (Stokke), így a hátizmok megerősödnek, nem alakul ki rossz tartás. De létezik a gyerek méreteihez alkalmazkodó hagyományosabb szék is, melyet egész kis korától használhatunk.


Modern és letisztult formatervezés jellemzi a dán gyártó, a Marlip Small World gyerekbútorait. A bio bútorokhoz 100% természetes, vegyi anyag mentes textíliákat kínálnak. A gyártó két mese fonalat gombolyít: az egyik a Disney, a másik Andersen meséi. A történetek hőseivel a szék támláján, az ágyvégen, a polcokon, párnákon, ágytakarón, zsebeken találkozunk. A fa felületbe gravírozva, a textilekbe hímezve jelenik meg Mici mackó, Micky és Minnie egér mint lovag vagy mint baseball játékos. A farmer hatású anyag, az íves részletek a vidéki, természetközeli életet idézik. A dán író klasszikus mesehősei közül Borsószem királykisasszony vagy a rendíthetetlen ólomkatona a kedvenc. Kiváló ötlet, hogy a már kinőtt járókát sarokpadként használja tovább a szoba lakója. Az íróasztal lapja bőr betétes. Akinek nem tetszenek a motívumok, annak 12 karakterig bármilyen szót, nevet a bútorba gravíroz a gyártó. Újszerű, bőr fogantyú van a masszív, finom pasztellszínekben rendelhető bútordarabokon, melyek használata az egész család számára örömet jelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr65188780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása