Rendezzük be a gyerekszobát!

Rendezzük be a gyerekszobát!

A bútor, ami együtt nő a gyerekkel

2007. október 06. - gkbetti

    Nagyon hasznosak azok a bútorok, amelyeket ha szétszedünk, másképpen összerakva egy másik bútordarabot tudunk összeállítani. Mert meddig használjuk pl. a pelenkázót? 3-4 hónapig? Az izgő-mozgó csöppségeket pár hónaposan már legbiztonságosabban egy ágyon lehet tisztába tenni. A rácsos ágyban sem alszik túl sokáig a baba.

Az egyik jó megoldás, ha egy olyan bútort vásárolunk, amely együtt nő a gyerekkel.

Igaz, ezeknek az ára 200 ezer forint felett van, de ha összeszámoljuk, mennyit költenénk, ha külön-külön vásároljuk meg a kiságyat, a pelenkázót, a gyerekágyat, az íróasztalt, a polcot, sokkal többe kerülne. Íme egy lehetőség:

    Ezt a kezdetben két darabból (egy csecsemőágyból és egy pelenkázóból) álló bútorcsaládot néhány egyszerű átalakítással tovább lehet fejleszteni a növekvő gyermek igényei szerint.

Először a pelenkázóból kisasztal, a csecsemőágyból rácsos gyermekágy + egy polc kerekedik. Később, ahogy a gyermek kinövi a kiságyat, - néhány elemet leszerelve róla - az ágy széthúzható és felnőtt méretű (90x200 cm) heverővé alakítható. A Kisasztalból íróasztal, a maradék elemekből pedig egy további polc és egy fotel szerelhető össze.

(www.gyerekbutor.extra.hu )

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr58187924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása