Rendezzük be a gyerekszobát!

Rendezzük be a gyerekszobát!

Karácsony a gyerekszobában

2007. október 13. - gkbetti
 

           

 

              

                 A szenteste és a karácsony két napja hamar elillan. Tegyük hosszabbá ezt a boldog és meghitt időszakot a karácsonyra való készülődéssel. Én általában már októberben elkezdek azon gondolkozni, hogyan is fogom kidíszíteni a lakást decemberben. Novembertől bújom a dekorációs újságokat és járom a kreatív boltokat újabb ötletekért.


 

 

            

                Öltöztessük ünnepi díszbe a gyerekszobát is. Olyan dekorációkat készítsünk, amelyek elkészítéséből gyermekünk is ki tudja venni a részét. Használhatunk papírt, dekorgumit, textíliát, üvegfestéket, természetes anyagokat (fenyőág, toboz, borostyán,…) Díszítsük az ajtókat, ablakokat, ágy végét, baldachint, asztalt. Akik szeretik az összhangot, azok ugyanabból a formából és motívumból készítsék a díszeket az egész szobában.


           


 

                 Remélem sikerül kedvet csinálni ezzel a pár fotóval a készülődéshez és a barkácsoláshoz.


 


 


 


(Fotók: www.edesotthon.gportal.hu )

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr32195252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Timcsi · http://www.edesotthon.gportal.hu 2008.02.01. 15:44:45

Szia!

Látom több képet is sikerült betenned az oldaladra az én gportalos oldalamról. Nem csinálok gondot belőle, attól függetlenül, hogy jól esett volna megkérdezned, hogy a nagy munkával összeszedett képeimet felhasználhatod-e a saját oldaladon. Véletlenül találtam rá erre az egész jó oldalra, de megkérnélek, hogy forráshoz, inkább a weboldalam címét tedd ki légyszíves, ne egy kép url-jét, ahogy a többieknél sem így tetted.

Köszönöm és sok sikert az oldaladhoz: Szauer Timea az Édes Otthon oldal szerkesztője
süti beállítások módosítása