Rendezzük be a gyerekszobát!

Rendezzük be a gyerekszobát!

Tárolás: polcok, kosarak, dobozok, ládák...

2007. október 05. - gkbetti

    A gyerekszobában öszegyűlt játékok elhelyezésére több ötletet is találunk a különféle magazinokban. Az áruházak is teljes készletét kínálják a  a tároló alkalmatosságoknak. Az állványok és polcok is végtelen lehetőségeket jelentenek. Ezért elengedhetetlenül szükséges az előzetes tervezés, mielőtt bármilyen tárolóeszközt beszerelnénk.


A fal bepolcozása számos tárolási lehetőséget rejt. Segítségével könnyedén megoldhatjuk a legkülönfélébb dolgok elhelyezését, például a gyerekkönyvek, játékok, később az iskolai könyvek, a mindenütt jelenlévő CD-k, a zeneszerszámok, a hangfalak, számítógép-kellékek, avagy bármilyen hobby-felszerelései, amibe gyermekünk éppen belevetette magát.

Jó ötlet a kisebbek szobájában is, amikor a nyitott polcokra kosarakat, dobozokat teszünk be sorban, így könnyebb ki-be rakodni a kisebb tárgyakat is, és még fel is címkézhetjük őket.   

 

 
A régi, több száz éves láda is reneszánszát éli, ezekben is jól megférnek a ruhák, könyvek, játékok. Festett és natúr változata is kapható, az ügyesebbek fára is alkalmas festékkel vagy szalvétatechnikával dekorálhatják.



  
 
És ne feledkezzünk meg a
fali textiltárolókról sem!
Csak a képzelet szab határt a különböző figuráknak

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr13187019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása